NoMa House Amsterdam

  • Rustig maar duidelijk kleurgebruik
  • Passend in de omgeving
  • Ontruiming geïntegreerd

State-of-the-art oplossingen

Aan de Zuidas in Amsterdam staat NoMA House. Een hypermodern kantoorgebouw van elf verdiepingen met zo’n 15.150 m2 vrij indeelbare kantoorruimte. Op de begane grond achter een spectaculaire glazen entree met centrale binnentuin hangt het brandmeldpaneel. Aangepast aan de omgeving. De bediening voor ontruiming is keurig geïntegreerd in het compacte paneel.


Plattegronden gecombineerd

Elke bouwlaag moet duidelijk weergegeven worden zoals de norm dat verlangt. Dat vergt ruimte. Om het paneel toch zo klein mogelijk te houden zijn de 3e t/m de 8e verdieping gecombineerd. Uiteraard wel een led per bouwlaag en zone voor sprinkler, automatische brandmelding en handbrandmelding. Geraffineerde kleurkeuze zorgt voor duidelijke herkenning van de zones.

Kwaliteitsleveranciers

Bij NoMA House is sprake geweest van een zorgvuldige commissioning. Opdrachtgever en adviseurs hebben gewerkt met kwaliteitsleveranciers. Gebruikers plukken daar nu de vruchten van. Zij kunnen vertrouwen op bedrijfszekere installaties. Dat er kwaliteit uit de gemeente Edam Volendam komt wordt bewezen doordat Pneuman en Boon Edam prominent in de entree aanwezig zijn.