Hotel Leeuwenhorst Noordwijkerhout

  • Veiligheid voor gasten
  • Alles geintegreerd
  • Eenvoudige bediening

Een veilig gevoel


Installeren

Installateur SDR, specialist in het installeren van hotels heeft de brandmeld- en ontruimings installatie helemaal aangepast, zodat deze weer aan alle eisen voldoet. Tegelijkertijd is het brandmeld- ontruimingspaneel vernieuwd. "Aansluiten was een makkie" volgens SDR.

Paneelontwerp

Het ontwerp van het paneel heeft SDR aan Pneuman over gelaten. Alle betrokken partijen waren daar direct enthousiast over. Brandweer en BHV'ers waren zeer tevreden met de duidelijkheid terwijl de eindgebruiker de kleuren prachtig vond. 

Kleurgebruik

Het duidelijk weergeven van alle brandzones is het belangrijkste bij het paneelontwerp. Dat doen we door slim gebruik te maken van kleuren. Uiteraard houden we ook rekening met de wensen van de gebruiker. Die moet het ook mooi vinden en het moet passen in de omgeving.

Ontruimingspaneel

Het ontruimingspaneel, in dit geval onderdeel van het brandmeldpaneel, is onderdeel van de wettelijk voorgeschreven ontruimingsalarminstallatie. Het doel daarvan is dat bij calamiteiten alle aanwezigen het hotel, veilig en ordelijk kunnen verlaten.

 

Selectief ontruimen

Alle 514 kamers en 120 conferentieruimtes van dit 4 sterrren hotel zijn overzichtelijk weergegeven waardoor selectief ontruimen van alle verschillende gebieden vanaf het paneel eenvoudig is te regelen. Dat zal alle gasten een veilig gevoel geven.

Heerlijk die no-nonsense mentaliteit - Roelof Wiedijk Projectleider beveiliging SDR Elektrotechniek BV
Advies nodig over brandmeldpanelen? +31 (0)299 411 350 | [email protected]