Brandmelding

Elk digitaal brandmeldpaneel is voorzien van de functionaliteit die door de NEN 2535 wordt vereist. Daarnaast is het mogelijk allerlei extra weergaves en functionaliteiten toe te voegen. 

 

Tekstvenster

De teksten die bij programmering in de brandmeldcentrale worden gezet voor het alfanumerieke display, kunnen we tonen in het tekstvenster. Zowel voor brandalarmen als voor storingen en systeemmeldingen.

Bekijk projecten

Ontruiming

Bediening via het touchscreen is mogelijk. Een combinatie met conventionele drukknoppen is ook te realiseren, deze zijn te integreren in een mee te leveren behuizing.

Bekijk projecten

Sprinklerhotspot

De bijna onbegrensde mogelijkheden van een digitaal paneel maken het mogelijk om verschillende blussystemen op het zelfde scherm weer te geven. Bijvoorbeeld sprinklerzones door middel van hotspots.

Bekijk projecten

Ventilatie

Rook- en warmte-afvoer of ventilatie kan gestuurd worden via de BMC of met contactblokken die door het touchscreen bediend worden.

Bekijk projecten

Aanvalsroute

Een goed aanvalsplan met de juiste route is van het grootste belang. Het paneel kan daar ondersteuning bij bieden.

Bekijk projecten

Printfunctie

Het beeld dat bij een brandalarm op het scherm verschijnt, kan naar een printer gestuurd worden zodat men direct beschikt over een actuele afdruk.

Bekijk projecten

Brandmeldpaneel online

Informatie uit de brandmeldcentrale wordt vertaald naar beeld. Dat beeld kunnen we in een cloudomgeving benaderbaar maken voor BHV’er, de interne organisatie of de brandweer via smartphone of tablet. Kijk hier of bel voor de mogelijkheden.

Bekijk projecten