Voor elk probleem een oplossing

Als het over brandveiligheid gaat, zeggen we bij Pneuman altijd: ‘Standaard is er niets standaard.’ En zo is het ook. Want standaard maten zijn vaak te groot óf te klein. Daarom kijken we altijd per situatie naar wat er nodig is. Daar sluiten we op aan met een passende oplossing. Alles wat we bij Pneuman doen is dus maatwerk.
 

U vraagt, wij bedenken én maken het

Dat betekent dat elk conventioneel of digitaal paneel dat wij fabriceren uniek is, want op maat gemaakt voor uw specifieke behoefte en situatie. Wij durven zelfs te beweren dat we eigenlijk elke wens van onze klanten kunnen vervullen. ‘Echt?’, hoor ik u denken. Ja, écht. U wilt een inbouw paneel? Dat kan. Een goudkleurig paneel? Maar natuurlijk. Een vandaalbestendig of een onzichtbaar paneel? Geen probleem. Alles is mogelijk.
 

Bij Pneuman zijn we blij met uw probleem!

Voor ons zijn problemen de krenten in de pap. Want elk probleem vormt een uitdaging. En wij zijn dol op uitdagingen. Stel; u heeft een meldpaneel nodig dat vandaalbestendig is, niet te bedienen voor derden, maar wél voor de brandweer. Of de plattegrond van het paneel mag niet zichtbaar zijn voor bezoekers, maar juist wel voor de gebruikers. Of u wilt twee verschillende functies integreren in één paneel. Bijvoorbeeld de Sprinklerinstallatie en Brandmelding. Of wanneer het brandalarm afgaat, moet de beveiliging een push notificatie krijgen, terwijl een storing alleen aan de monteur gemeld moet worden. Of het paneel en de plattegrond van het brandmeldingspaneel moeten in de kleuren van de huisstijl compleet met logo uitgevoerd worden. Of, tot slot: het paneel moet ingepast worden in een tegelwand. ‘Kán dat allemaal?’ denkt u nu misschien. En hoewel er standaard niets standaard is, is ons antwoord op zulke vragen steevast: ‘Ja, dat kan!’
 

Durf te vragen

Kortom, voor elk probleem dat u aandraagt, bedenken wij met plezier en vakkennis een unieke, passende oplossing. Veel functionaliteiten die gebruikers van bedienings- en brandmeldingspanelen in het paneel opgenomen willen zien, lijken onmogelijk maar zijn voor ons vaak een kleine moeite om ze te realiseren. Aanpassingen die leiden tot optimaal comfort of meer veiligheid. Dus schroom niet en #Durftevragen.


> Blijf op de hoogte van Tips!

Ad Smits
+31299411351