Samenwerkende pionnen maken een Koning

Pneuman opereert in een niche market waarbij de inhoud van de gesprekken vaak zeer technisch van aard is. Daarom hechten we veel waarde aan het opbouwen en bestendigen van een goede samenwerking met onze relaties. En dat gaat sowieso makkelijker met goede bekenden.

Daar komt nog bij dat alle producten die wij maken voor onze relaties custom made zijn. Een miscommunicatie kunnen we ons dan ook niet veroorloven. Want dit kan ertoe leiden dat er een product gemaakt wordt dat niet exact voldoet aan de verwachtingen van de klant. Als zoiets gebeurt, zijn er minimaal twee ontevreden partijen. Om nog maar niet te spreken van de extra kosten, tijd en werkuren die met een misser gepaard gaan. Daarom is er Pneuman veel aan gelegen om sterke relaties op te bouwen met klanten. Benieuwd hoe onze klanten dit ervaren? We hebben enkele relaties met wie we al meer dan tien jaar samenwerken gevraagd hoe zij de relatie met Pneuman ervaren.

Daniëlle van Kuijk-Bakx, Project Engineer bij Cegelec Fire Solutions:

“Ik werk nu ruim 11 jaar samen met Ad en Jaap van Pneuman en ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking in de loop der jaren alsmaar beter is geworden. Ik ben de afgelopen jaren meerdere keren op kantoor bij Pneuman geweest om onze wensen voor digitale en conventionele brandweerpanelen door te spreken. Al pratende ontwikkel je een gemeenschappelijke taal over hoe zaken aangeleverd moeten worden en welke koppelingen op dataniveau gemaakt moeten worden. Na zoveel jaar samenwerking kan ik wel zeggen dat we aan een half woord genoeg hebben om elkaar te begrijpen. Ook last minute aanpassingen worden probleemloos en snel doorgevoerd. Dat werkt voor ons heel plezierig en onze klant krijgt een mooi product dat aan alle wensen en specificaties voldoet.”

John Hilhorst, projectleider bij Mossink:

"Pneuman is al meer dan 20 jaar leverancier en partner van Mossink als het gaat om het ontwerpen en ontwikkelen van brandmeldpanelen. Ik ken Ad Smits al sinds ik van monteur bij Mossink doorgroeide naar projectleider en ik werk de laatste jaren veel samen met Ad en zijn collega's. Ook bij Mossink zijn we standvastig in de relaties met onze leveranciers. Dat is een kwestie van wederzijds vertrouwen. En doordat we al zo lang zaken doen, begrijpen we elkaars taal. In onze business is het uiterst belangrijk om goed samen te werken. De prijs is dan niet altijd doorslaggevend omdat goedkoop uiteindelijk vaak duurkoop blijkt te zijn doordat fouten achteraf hersteld moeten worden. Met een partner die jouw business goed kent, loop je dat risico niet zo snel. Zo laat ik altijd aan Ad weten of een opdracht spoed heeft of niet. Is er haast bij? Dan kan ik er van op aan dat Pneuman alles in het werk stelt om ons snel te helpen. Voor die soepele samenwerking betalen we graag een goede prijs. Zeker omdat de kwaliteit die Pneuman levert daar ook naar is. En als er eens iets niet helemaal goed gaat, dan lossen ze het snel voor me op. Het gaat om het totaalplaatje dat klopt bij Pneuman."

Richard van den Berg, projectleider bij Lomans Amersfoort:

“Bij Lomans werken we al 21 jaar met Pneuman als een van onze vaste leveranciers. Pneuman is net als Lomans van oudsher een familiebedrijf en dat heeft een aantal voordelen. We zijn allemaal druk tegenwoordig. Dan is een leverancier als Pneuman die jou door en door kent heel fijn. Ik heb al jaren een vast contactpersoon bij Pneuman; Kees Kroon. Doordat we al zo lang nauw met elkaar samenwerken, leer je niet alleen het bedrijf maar ook de mensen achter het bedrijf goed kennen. Pneuman kent onze wensen en vaak hebben we aan een woord genoeg. Dat schakelt makkelijk. Bij Lomans staan we voor kwaliteit en we willen onze klanten een zo goed mogelijk eindproduct leveren. Hiervoor zijn we deels afhankelijk van onze leveranciers. Pneuman begrijpt dit en is in staat de kwaliteit te leveren die wij nastreven. Die toegevoegde waarde ontstaat alleen als je een duurzame relatie met elkaar opbouwt.”


> Blijf op de hoogte van Tips!

Ad Smits
+31299411351