Mediapark Hilversum

  • Gecertificeerd paneel
  • Dynamische tabbladen
  • Uitstraling passend bij nieuw interieur

Een dynamisch brandmeldpaneel op maat

Daar waar in vele gevallen kan worden volstaan met een conventioneel brandmeldpaneel, werd in dit specifieke geval gebruik gemaakt van een digitale touchscreenvariant. “Dat had mede te maken met de moderne uitstraling van het pand en de beperkte beschikbare ruimte”, 


Alles verandert

Het razendsnel veranderende medialandschap heeft voor de Nederlandse omroepverenigingen op vele fronten de nodige gevolgen. Bijvoorbeeld als het om de huisvesting van de omroepen en de daarbinnen aanwezige faciliteiten gaat. Dat bleek andermaal op het Mediapark in Hilversum, waar aannemersbedrijf Scope tekende voor de verbouw van het entreegebouw en de kantoren van fusieomroep BNN-VARA.

Mooi formaat

Een belangrijk onderdeel van de werkzaamheden betrof het gefaseerd vervangen van de verouderde sprinkler-, brandmeld- en ontruimingsinstallatie binnen het acht bouwlagen en 14.750 vierkante meter tellende kantoorgebouw. Met de levering van een geavanceerd 42 inch groot digitaal brandmeldpaneel bediende Pneuman de bij de uitvoering betrokken installateur Lomans op maat.

Flexibel

Het paneel heeft als doel de brandweer en bedrijfshulpverleningsdiensten bij calamiteiten een helder beeld te geven van de situatie, zodat er direct en gericht actie kan worden ondernomen. Het moet up-to-date zijn om zo de juiste informatie te geven. Het paneel is via internet te wijzigen waardoor het net zo flexibel is als de omgeving. 

Samen met Pneuman vinden wij altijd een passende oplossing voor onze klant. - Richard van den Berg Projectleider Lomans Amersfoort
Vragen? Neem vrijblijvend contact op. +31 (0)299 411 350 | [email protected]