Hoge School Domstad Congrescentrum Utrecht

  • Voldoet aan NEN2535
  • Kleurgebruik voor goed overzicht
  • Sluit aan bij interieur

Kleurrijke blikvanger

Het gebouw van de Hogeschool Domstad, aan de Koningsbergerstraat, wordt nu gebruikt als Cursus- en vergadercentrum Domstad. In de zomer van 2022 zijn vrijwel alle oude E & W installaties door ITN Ede vervangen voor nieuwe duurzame en energiebesparende installaties. Tevens is de brandmeldinstallatie aangepast en voorzien van een nieuw brandmeldpaneel.


Cursus- en vergadercentrum Domstad

Domstad, een prachtig congrescentrum in Utrecht, op vijf minuten lopen van Utrecht Centraal heeft alle mogelijkheden voor grote bijeenkomsten. Het huisvest een grote Congreszaal voor 150 tot 350 personen, een kleine congreszaal (t/m 80 personen) en een Auditorium (t/m 150 personen) gelegen op de begane grond.

Brandmeldpaneel

Het brandmeldpaneel voldoet aan NEN2535. Daarin is het gebruik van de symbolen, teksten en weergave vastgelegd. Om de verschillende detectiezones duidelijk weer te geven zijn ze voorzien van kleuren. Dit geeft in één oogopslag een duidelijk beeld. Zeker bij calamiteiten is duidelijkheid van belang. Dat voorkomt vergissingen en levert tijdwinst op. Hoe eerder ter plaatse, hoe beter een brand nog te beheersen is.

Brandmeldpanelen daar weten wij alles van. 0299 411 350 +31 (0)299 411 350 | [email protected]