Bestseller Aarhus Denemarken

  • Redundant
  • Foutdetectie
  • Bediening installatie

Trotse specialisten


Gevraagd

Fashion Group Bestsellers nieuwe kantoorgebouw in Aarhus is ingericht met nieuwe en innovatieve oplossingen. Dit geldt ook voor brandveiligheid. De adviseur zocht voor de grote en complexe constructie een innovatieve oplossing voor de brandweer om ​bij brand snel en gericht actie te ondernemen

Gevonden

Bravida kwam met de oplossing en installeerde één van de eerste digitale panelen in Denemarken. De configuratie bestaat in principe uit twee monitoren met een touch screen, die meer accurate en nuttige informatie kunnen verstrekken dan conventionele panelen. Bovendien zijn functiewijzigingen eenvoudig door te voeren. 

Gebruiksgemak

Bestsellers brandweer is enthousiast over de vele mogelijkheden van het panel en het grote gebruiksgemak. De panelen communiceren voortdurend met alle gebouw installaties en het branddetectie systeem. Alle gewenste onderdelen zijn  te schakelen en eventuele fouten worden direct gemeld aan de brandweer.

Redundant

Dankzij een redundante oplossing, waarbij twee panelen onafhankelijk van elkaar opereren, is de oplossing  zeer betrouwbaar, aldus adviseur Gustav Lanng Madsen.

Een geweldige oplossing. - Remko Dahlkamp Project manager Bravida Fire & Security
Informeer naar de vele mogelijkheden. +31 (0)299 411 350 | [email protected]