Paniekinstallatie gemeentehuis gekoppeld met BHV App

Stil alarm door koppeling Hardware en software


Bestaande paniekinstallatie gekoppeld aan BHV App

De vraag van het facilitaire team van een stadhuis, waarvan we de locatie in verband met de veiligheid niet noemen, was of we de paniekinstallatie die werd gebruikt konden koppelen aan een BHV App die ook al werd gebruikt. Dat kon. En kan nog steeds. Door de keuze van de juiste hardware, bestaande en aangepaste software is een snel, stil en bedrijfszekere doormelding gecreëerd. Op hulpvragen wordt direct gereageerd door de daarvoor aangewezen en opgeleide personen. Dat geeft een veilig gevoel voor baliepersoneel en uiteraard voor alle bezoekers.

HELP! Ik word bedreigd.

Een baliegesprek kan uit de hand lopen. Als dat gebeurt, wil je dat er snel professionele hulp komt. Iemand die in staat is om de boel te kalmeren of waar nodig te ontzetten. Een professional die ervoor is getraind.

 

Vraag hulp via stil alarm.

Hulp vragen kan door onopvallend een knop in te drukken. Heel fijn als je er van verzekerd bent dat iemand direct je hulproep ontvangt, en exact weet op welke locatie hulp nodig is. Door deze koppeling is iedereen ervan verzekerd dat de juiste locatie bekend is.

BHV App

De BHV App van Safeguard die werd gebruikt is enigszins aangepast. Er is een interventieteam aangemaakt met een aantal leden. Die kunnen aan elkaar laten weten wie het eerst hulp kan bieden. En via de App om meer hulp vragen

 

Hoe werkt het?

De contacten van de paniekinstallatie zijn aangesloten op schakelmodules. Deze staan in verbinding met een server. Die stuurt de meldingen via een beschermde cloudomgeving naar de BHV App. Aansluiten en bekabelen kan op alle mogelijke manieren.

 

Wilt u weten of uw paniekinstallatie is te koppelen? +31 (0)299 411 350 | [email protected]